|
Misafir
|
FIKRALAR |
|
|
Guest_Misafir
|
Gümrük Trabzonla Rize arasında bir zamanlar gümrük varmış. Temel hergün bisiklet ve önünde bir kum torbasıyla gümrükten geçermiş. Bir gün Gümrük Memuru bu durumdan kuşkulanmış. Temel'e : - Dur. Ne geçiriyorsun gümrükten, demiş. Temel : - Kum, demiş. Memur kum torbasına elini sokmuş karıştırmış gerçekten sadece kum varmış torbada. Bu olaydan sonra Temel yıllarca gümrükten bisikletle önünde kum torbası olduğu halde geçmiş. Yıllar sonra Trabzonda bir kahvede Temelle Gümrük Memuru karşılaşmış. Gümrük Memuru : - Ula Temel artık emekli oldum sana birşey yapamam gerçekten ne geçiriyordun gümrükten?, demiş. Temel: - Bisiklet, demiş
Tarih: 16/7/2009 8:42
|
|
|
|
Misafir
|
Re: FIKRALAR |
|
|
Guest_Misafir
|
AÇIM Dursun bir kıza aşık olmuş. Aşkındandan şiir yazmış. Şiiri:
Sabahları yemek yiyemiyorum. Çünkü seni düşünüyorum Öğlenleri yemek yiyemiyorum. Çünkü seni düşünüyorum Akşamları yemek yiyemiyorum Çünkü seni düşünüyorum Geceleri uyuyamıyorum. Çünkü açım.
Tarih: 16/7/2009 12:19
|
|
|
|
|
Re: FIKRALAR |
|
Devamli Ziyaretçi 
Giriş: 26/4/2006 20:18
Nerden KaySeRi
Grup:
Kayitli Üye
|
:)))) iyi kaçırmış bisikletleri
Tarih: 8/2/2010 9:54
|
|
|
Cvp: FIKRALAR |
|
Devamli Ziyaretçi 
Giriş: 26/4/2006 20:18
Nerden KaySeRi
Grup:
Kayitli Üye
|
:))))))))))) Alıntı: Misafir yazmış: Gümrük Trabzonla Rize arasında bir zamanlar gümrük varmış. Temel hergün bisiklet ve önünde bir kum torbasıyla gümrükten geçermiş. Bir gün Gümrük Memuru bu durumdan kuşkulanmış. Temel'e : - Dur. Ne geçiriyorsun gümrükten, demiş. Temel : - Kum, demiş. Memur kum torbasına elini sokmuş karıştırmış gerçekten sadece kum varmış torbada. Bu olaydan sonra Temel yıllarca gümrükten bisikletle önünde kum torbası olduğu halde geçmiş. Yıllar sonra Trabzonda bir kahvede Temelle Gümrük Memuru karşılaşmış. Gümrük Memuru : - Ula Temel artık emekli oldum sana birşey yapamam gerçekten ne geçiriyordun gümrükten?, demiş. Temel: - Bisiklet, demiş
Tarih: 27/12/2010 20:37
|
|
|
|
Duyurular....
Üye Menu
| Hosgeldin |
 |
 |
Online: |
9 |
 |
Üye: |
0 |
 |
Misafir: |
6 |
 |
Bot: |
3 |
 | Misafir | |  | Misafir | Forumlar |  | Misafir | Forumlar |  | Misafir | |  | Misafir | Forumlar |  | Misafir | Forumlar |
|
|