|
|
ÇARE YOK |
|
Yeni Üye 
Giriş: 1/11/2008 16:30
Grup:
Kayitli Üye
|
27 02 2010 CUMARTESİ.
Sayın hemşerilerim. Bu şiiri yıllar önce kaleme almışdım.Bu gün buraya tekrar yazmakdaki gayem.O günden bu güne ne değişmiş yada ne değişmemiş. Kıyaslıyarak anlayın diye saygılarımla
Sızırlı aşık DESTANİ
26 07 1996 ÇARE YOK Dinlen beni hey ağalar işte doğu pilanı Ya vermeli ya vurmalı bundan başka çare yok Tüm dünyaya duyurmalı yapmalıyız ilanı Ateş kesmiş hep saf sata bir saniye süre yok Ya vermeli ya vurmalı bundan başka çare yok
Vur yumruğu çiş yapsınlar ele yakılsın kına Sabır taşı olsak bile dayanılmaz haltına Ankarada bayrağımı attı ayak altına Hiç kimsenin ciğerinde böyle derin yara yok Ya vermeli ya vurmalı bundan başka çare yok
Sözde insan haklarıymış gargalarda gülüyor Bu bir pilan yıkmak için çocuk bile biliyor Gün geçmiyor asker polis vuruluyor ölüyor Sende ona vurmak için hiç bekleme sıra yok Yavermeli ya vurmalı bundan başka çare yok
Bir vahşetki bütün dünya tebessümle bakıyor Abdeyle avrupanın pislikleri kokuyor Acımadan çoluk çocuk benzin döküp yakıyor Öldürerek hak alınmaz bizde böyle töre yok Yavermeli ya vurmalı bundan başka çare yok
Ben unuttum kaç yıl oldu bu köpekler çıkalı Şehitlere tevelerde göz yaşıyla bakalı Desdaniyim yıllar oldu tatlı candan bıkalı Yeter gayrı biz ölelim polise yok ere yok Ya vermeli ya vurmalı bundan başka çare yok SIZIRLI AŞIK DESTANİ
Tarih: 27/2/2010 20:55
|
|
|
|
|
Re: ÇARE YOK |
|
Yeni Üye 
Giriş: 13/9/2006 11:12
Nerden Sivas
Grup:
Kayitli Üye
|
tebrik
Tarih: 2/4/2010 12:57
|
Cvp: ÇARE YOK |
|
Yeni Üye 
Grup:
Kayitli Üye
|
Sayın hemşerilerim gerçekden bu şiir için yorumlarınızı merak ediyorum lütfen görüşlerinizi yazın saygılarımla.
Tarih: 18/7/2010 23:42
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye 
Giriş: 26/7/2010 16:28
Nerden ızmir
Grup:
Kayitli Üye
|
cok anlamlı bır mesaj ellerıne saglık
Tarih: 26/7/2010 16:31
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye 
Grup:
Kayitli Üye
|
Medeni cesaretinizden dolayı gerçekden yürekden tebrik ederim .saygılarımla. ancak biraz daha geniş yorum yapmanızıda rica ederim. ( ECE HANIM )
Tarih: 1/8/2010 14:16
|
|
|
|
|
|
Yeni Üye 
Grup:
Kayitli Üye
|
Medeni cesaretinizden dolayı canu gönülden teşekkür ederim. ( ece hanım ) saygılarımla.
Tarih: 1/8/2010 14:19
|
|
|
|
Duyurular....
Üye Menu
| Hosgeldin |
 |
 |
Online: |
10 |
 |
Üye: |
0 |
 |
Misafir: |
7 |
 |
Bot: |
3 |
 | Misafir | Forumlar |  | Misafir | |  | Misafir | SIZIR Facebook |  | Misafir | Multi Media |  | Misafir | |  | Misafir | Forumlar |  | Misafir | |
|
|