Misafir
Temel
Guest_Misafir
Temel ile Yunan askeri
Temel askerligini yunan sinirinda yapiyormus.
Temel'in cani cok (Düzensiz Kelime Kulanmayiniz)iliyormus.
Yunan'a bir islik calmis elleriyle "Havaci misin?" isareti yapmis, Yunan aldirmamis.
Bir islik calmis elleriyle "Karaci misin?" isareti yapmis, Yunan aldirmamis.
Bir islik daha calmis "Denizci misin?" anlaminda yuzme isareti yapmis, yunan aldirmamis.
Bir islik daha calmis. El haraketi yaparak "Topcu musun?" demis, yunan aldirmamis.
Bir islik daha calmis "Gozcu musun?" anlaminda durbun isareti yapmis, yunan aldirmamis.
Nöbetler degismis sira yine Temel'le Yunan'a gelmis.
Yunan'a hadi sinira git demisler yunan da:
- "Ben oraya gitmem. Orada bir deli turk askeri var, bana hava kararinca yuzerek gelip sana bir koyacam gozlerin firlayacak diyor.."

Tarih: 16/7/2009 8:52
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati Rapor

Misafir
Re: Temel
Guest_Misafir
OKSURUK

Temel oksurukten Dursun da kabizliktan (Düzensiz Kelime Kulanmayiniz)AYETCIDIR.Beraber doktora giderler.Doktor Temel'e oksuruk surubu Dursun'a da mushil
verir. Bunlar ilaclari karistirirlar. Bir hafta sonra doktor Temel'e:- Nasil oldu? Hala oksuruyor musun?- oksurmeye cesaret bile
edemiyorum doktor bey.

Tarih: 16/7/2009 9:16
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati Rapor

Misafir
Guest_Misafir
ALERJİ
Temel, Cemal'e :
-Fadime'nin kürke alerjisi var.
-Nerden pileysun?
-Ne zaman kürk giymiş pi avrat cörse hastalanayı.

Tarih: 16/7/2009 11:54

Misafir
Guest_Misafir
ARABAM DIŞARIDA
Temel kırtasiye'ye girmiş, tezgahtara :
-Pana pir roman lazum, demiş.
Kırtasiye tezgahtarı sormuş :
-Efendim agır mı olsun hafif mi?
Temel :
-Farketmez, nasul olsa arabam dısarudadur.

Tarih: 16/7/2009 11:56

Devamli Ziyaretçi
Bilgi

Tarih: 27/12/2010 20:35

Cvp: Temel
Devamli Ziyaretçi
Bilgi
yuhh :))

Alıntı:

Misafir yazmış:
Temel ile Yunan askeri
Temel askerligini yunan sinirinda yapiyormus.
Temel'in cani cok (Düzensiz Kelime Kulanmayiniz)iliyormus.
Yunan'a bir islik calmis elleriyle "Havaci misin?" isareti yapmis, Yunan aldirmamis.
Bir islik calmis elleriyle "Karaci misin?" isareti yapmis, Yunan aldirmamis.
Bir islik daha calmis "Denizci misin?" anlaminda yuzme isareti yapmis, yunan aldirmamis.
Bir islik daha calmis. El haraketi yaparak "Topcu musun?" demis, yunan aldirmamis.
Bir islik daha calmis "Gozcu musun?" anlaminda durbun isareti yapmis, yunan aldirmamis.
Nöbetler degismis sira yine Temel'le Yunan'a gelmis.
Yunan'a hadi sinira git demisler yunan da:
- "Ben oraya gitmem. Orada bir deli turk askeri var, bana hava kararinca yuzerek gelip sana bir koyacam gozlerin firlayacak diyor.."

Tarih: 27/12/2010 20:39

Devamli Ziyaretçi
Bilgi

kapaklı okumalık :)))

Alıntı:

Misafir yazmış:
ARABAM DIŞARIDA
Temel kırtasiye'ye girmiş, tezgahtara :
-Pana pir roman lazum, demiş.
Kırtasiye tezgahtarı sormuş :
-Efendim agır mı olsun hafif mi?
Temel :
-Farketmez, nasul olsa arabam dısarudadur.

Tarih: 27/12/2010 20:39

[Detaylı Arama]

Duyurular....

Orjinal resmi yeni pencerede açmak için tıklayınızArtik dügün/nisan gibi özel günlerinizin resimlerini sitemizde yayinliyoruz,genis bilgi için TIKLAOrjinal resmi yeni pencerede açmak için tıklayınızVefat & Taziye bölümü yenlilenmistir, buraya gitmek için TIKLA Orjinal resmi yeni pencerede açmak için tıklayınız Yeni açilan köse yazarlar bölümüne katkilariniz bekliyoruz TIKLA Orjinal resmi yeni pencerede açmak için tıklayınızArtik sitemizdeki tüm haberleri direk social medya sayfanizda paylasabilirsiniz, paylasmak istediginiz haberdeki social medya dügmesine tiklamaniz yeterli !

Üye Menu

Hosgeldin
Üye olmak için tıkla

Giris yap

Beni hatırla

Sifre mi kayıp?

Online: 7
Üye: 0
Misafir: 6
Bot: 1

Online:
usMisafirForumlar