|
|
sivaslıyım dost..... |
|
Yeni Üye 
Giriş: 1/11/2008 16:30
Grup:
Kayitli Üye
|
Sayın Mehmet Bezirci .Yapmış olduğun yorumda Sızırlılar Sivaslıyım demesinler Diyorsun .Bence büyük hata yapıyorsun.Çünkü bırak Kayseriyi bırak türküyeyi Blkide dünyanın çeşitli yerlerinde yaşıyan Sızırlılar var.Şuna inanki hepsi en az Senin kadar Sızırlıdır Sivaslıdır.Ben Kayseride bir televizyon porogramında canlı yayında Bir hanım bağlandı ve bana dediki sen Sivaslıyım demiye utanıyormusun Neden diye sordum .Çünkü dedi sen hiç Sivas türküsü söylemiyorsun. Bende Sivas türküsü olması Sivaslı birinin yazdığı için dir dedim Devamla Demekki sen beni Sivaslı saymıyorsun dedim.Çünkü ben halk aşığıyım kendi Türkülerimi söylüyorum dolaysı ile söylediklerim Sivas türküsüdür deyip Nokdayı koydum ve irticalen su türküyü okudum.
21. 11. 1995 SİVASLIYIM DOST
Vatanım canımdır bayrağım kanım. Aslım inkar etmem sivaslıyım dost. İyi olsun kötü olsun kurbanım. Aslım inkar etmem sivaslıyım dost.
İşçiyim yüzüm toz sanma yadedir. Soyum sopum belli dilim sadedir. Aslın inkar eden haram zadedir. Aslım inkar etmem sivslıyım dost.
Madımak oteli kara donnu de. İster tarafsız de ister yannı de. İster alevi de ister sünnü de. Aslım inkar etmem sivslıyım dost.
Baba ocağına kurbandır canım. Düşünmeden geçmez günüm bir anım. Sızırda doğmuşum gururum benim. Aslım inkar etmem sivaslıyım dost.
Aşık destaniyim ,ovam.kayseri. ALLAH razı olsun duam kayseri. Velhasılı kelam yuvam kayseri. Aslım inkar etmem sivaslıyım dost. SIZIRLI AŞIK DESTANİ
Tarih: 6/4/2010 23:13
|
|
|
|
|
Cvp: sivaslıyım dost..... |
|
Yeni Üye 
Grup:
Kayitli Üye
|
Sayın Mehmet bezirci neden cevap yazmıyorsun samanın altına suyu bırakıp kenardan seyretmak olmaz lütfen bekliyorum.
Tarih: 18/7/2010 23:34
|
|
|
|
|
Cvp: sivaslıyım dost..... |
|
Yeni Üye 
Grup:
Kayitli Üye
|
Bir yıl oldu henüz cevap yok uyuyormusun.Sayın bezirci
Tarih: 1/3/2011 19:56
|
|
|
|
Duyurular....
Üye Menu
| Hosgeldin |
 |
 |
Online: |
8 |
 |
Üye: |
0 |
 |
Misafir: |
6 |
 |
Bot: |
2 |
 | Misafir | Forumlar |  | Misafir | Forumlar |  | Misafir | Forumlar |  | Misafir | Forumlar |  | Misafir | Forumlar |  | Misafir | Vefat Edenler |
|
|