Yeni SıZıR Fm iSTeRmisiniz???
Yeni Üye
Bilgi
Yeni sızır Fm isTeYen arKaDaŞLar VaRmı???

Tarih: 11/11/2010 8:42
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati Rapor

Cvp: Yeni SıZıR Fm iSTeRmisiniz???
Yeni Üye
Bilgi
evet tabikide isteriz

Tarih: 19/11/2010 18:52
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati Rapor

Yeni Üye
Bilgi
Oguzhan Bir FM radyosu kolay olmuyor ben 2 yildir 24 saat kesintisiz yayin yapiyorum ancak suan bazan 50 dinlyeci oluyor ortlama 35-40 bunun yanisira MÜYAP a üye olacaksin ben almanydan yaptigim icin birde GEMA ödüyorum öyle bedava sayfa tc. dk. vs. sayfalarlada hele(Ama Flacst yayin yaparsin) ona birsey demem onada ancak maille dinleyici toplmakla olur ancak o kadar cok internet yayin yapan kayitli radyo varki buda amerikayi yeniden kesf etmek gibi bisey sadce fikir olsun abi olrak,,, yinede basarilar diliyorum sana kolay gelsin
A.Ulutas
www.bestefm.de

Tarih: 27/12/2010 21:49

Devamli Ziyaretçi
Bilgi
güzel olur

Tarih: 27/12/2010 21:52

Yeni Üye
Bilgi
Arkadaslar ßana Yardım oLacak Birisi Gerek 2. Radyo Sorumlusu Hiç ßi Ücret Gerektirmeden .... Musty ßen Seni Almak İstiyorum İlgili ßirisine Benziyorsun... mc-alagoz@hotmail.com bu msn ekle benimle iletişime geç ... Tamam Veya Diyer Sızır Fm De Yönetici Olmak İsteyenler....

Tarih: 29/12/2010 10:10

[Detaylı Arama]

Duyurular....

Orjinal resmi yeni pencerede açmak için tıklayınızArtik dügün/nisan gibi özel günlerinizin resimlerini sitemizde yayinliyoruz,genis bilgi için TIKLAOrjinal resmi yeni pencerede açmak için tıklayınızVefat & Taziye bölümü yenlilenmistir, buraya gitmek için TIKLA Orjinal resmi yeni pencerede açmak için tıklayınız Yeni açilan köse yazarlar bölümüne katkilariniz bekliyoruz TIKLA Orjinal resmi yeni pencerede açmak için tıklayınızArtik sitemizdeki tüm haberleri direk social medya sayfanizda paylasabilirsiniz, paylasmak istediginiz haberdeki social medya dügmesine tiklamaniz yeterli !

Üye Menu

Hosgeldin
Üye olmak için tıkla

Giris yap

Beni hatırla

Sifre mi kayıp?

Online: 8
Üye: 0
Misafir: 6
Bot: 2

Online:
usMisafirForumlar