SIZIR daki kamera sistemi
Webmaster
Bilgi
Haberlerde duyurdugumuz gibi kasabamiza kamera sistemi hayirli ugurlu olsun, burda karsilastiginiz soru(n)lari, istekleri ve tepkileriniz bildiriniz

Ilk istek bizden gelsin:

Lütfen kamera sisteminde giris sifresini kaldirin, ziyaretciler MOBESE kameralari gibi direk izleyebilsin, bir cok hemserimiz bu sifre olayinda problem yasayacagini düsünüyorum

Tarih: 1/12/2010 14:44
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati Rapor

Cvp: SIZIR daki kamera sistemi
Yeni Üye
Bilgi
Sizir Halkina bu gösterdiginiz Hizmetden dolayi sonsuz Tesekürler ediyoruz.Biz Gurbette yasayan bir cok Sizirli Hemserilerimiz gibi kasabamizi canli olarak gördügümüzde Hasretimiz özlemimiz sayenizde hafifleyecek.Basarilarinizin Devamini dileriz cok tesekür ederiz bizi Bahtiyar ettiniz Saygilarimizla.

Silber

Tarih: 2/12/2010 23:11
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati Rapor

Webmaster
Bilgi
Bir çok hemserimiz sitenin açilmadigi hakkinda yorum yazmis, burdan tekrar ediyorum

1. Kullandiginiz tarayici (browser) Internet Explorer olmali

2. Eger sirket firewall (ates duvari) varsa port 7000 acik olmalidir, normalde ev kullanicilarinda bu zaten açiktir

3. Yardimci progam yuklenecek , webserver isimi program siteye ilk girdiginizde size bir kereye mahsus yuklenmek icin gonderilecektir, bunu kurun yoksa sistem calismaz,
Acele etmeyin, yogunluk olabilir bu yuzden biraz surebilir, ama mutlaka bu program yuklu olacak

Tarih: 6/12/2010 10:27

Yeni Üye
Bilgi
Selam ben iki gun baktim kamarayla sizir a simdi de iki gundur acilmiyor simdiki sorun ne ozaman bakamiyorum?

Tarih: 6/12/2010 12:03

Webmaster
Bilgi
Geçici bir teknik hata veya sistemde bakim olabilir, daha sonra tekrar deneyin

Tarih: 7/12/2010 10:32

Yeni Üye
Bilgi
slm sayin henserim bende giremedim lütven sifreyi kaldirin slamlar

Tarih: 17/12/2010 10:18

Yeni Üye
Bilgi
Daha gerkeli görüntü ayarlari yapilabilir, mesela sokaga bakan ayari düzeltilebilir, en güzel bakis PRESET 2 ve 4 ün görüntüsü; streami güclü bir server üzerinden yayin alinirsa daha farkli MOBESA görüntüleri alinabilir, ama yinede baslangic icin güzel uzaktanda olsa Alidagini seyretmek güzel....

Tarih: 20/12/2010 17:24

Düzenleyen A.Ulutas on 2010/12/20 17:41:32
Neden: gereksiz

Devamli Ziyaretçi
Bilgi
bu kamera felan ne iş yahu mobese felan mı...?

Tarih: 27/12/2010 20:54

Yeni Üye
Bilgi
Kamara sisteminde sorun mu var kac gundur acilmiyor?

Tarih: 29/1/2011 23:58

[Detaylı Arama]

Duyurular....

Orjinal resmi yeni pencerede açmak için tıklayınızArtik dügün/nisan gibi özel günlerinizin resimlerini sitemizde yayinliyoruz,genis bilgi için TIKLAOrjinal resmi yeni pencerede açmak için tıklayınızVefat & Taziye bölümü yenlilenmistir, buraya gitmek için TIKLA Orjinal resmi yeni pencerede açmak için tıklayınız Yeni açilan köse yazarlar bölümüne katkilariniz bekliyoruz TIKLA Orjinal resmi yeni pencerede açmak için tıklayınızArtik sitemizdeki tüm haberleri direk social medya sayfanizda paylasabilirsiniz, paylasmak istediginiz haberdeki social medya dügmesine tiklamaniz yeterli !

Üye Menu

Hosgeldin
Üye olmak için tıkla

Giris yap

Beni hatırla

Sifre mi kayıp?

Online: 8
Üye: 0
Misafir: 6
Bot: 2

Online:
usMisafirForumlar