Kars İlinin Sarıkamış İlçesinin Çamyazı Köyü ilköğretim Okulu İçin Yardım Kampanyası
Devamli Ziyaretçi
Bilgi

Okulmuz ilçeye 33km uzaklıkta bulunmuktadır. Öğrencilerimizin maddi durumları çok
düşük olduğu için eğitim-öğretim süreci sağlıklı gerçekleştirilememektedir. Eğitim öğretim
sağlıklı bir şekilde yapılması için okulumuzda bazı ihitiaçlar bulunmaktadır. Yardımlarınız için şimdiden öğrencilerimizin adına teşekkürü bir borç bilirim.

İHTİYAÇLAR
 kışlık elbiseler
 kışlık ayakabılar
 kırtasiye malzemeleri
 1. Sınıf, 2. Sınıf, 3. Sınıf, 4. Sınıf, 5. Sınıf için okuma kitapları, hikayeler, masallar.

İLETİŞİM
Mustafa Durkut
Çayıralan İmam-Hatip Lisesi
Tel: 0543 355 04 35

Okulmuz ilçeye 33km uzaklıkta bulunmuktadır. Öğrencilerimizin maddi durumları çok
düşük olduğu için eğitim-öğretim süreci sağlıklı gerçekleştirilememektedir. Eğitim öğretim
sağlıklı bir şekilde yapılması için okulumuzda bazı ihitiaçlar bulunmaktadır. Yardımlarınız için şimdiden öğrencilerimizin adına teşekkürü bir borç bilirim.

İHTİYAÇLAR
>>> kışlık elbiseler
>>> kışlık ayakabılar
>>> kırtasiye malzemeleri
>>> 1. Sınıf, 2. Sınıf, 3. Sınıf, 4. Sınıf, 5. Sınıf için okuma kitapları, hikayeler, masallar.

İLETİŞİM
Mustafa Durkut
Çayıralan İmam-Hatip Lisesi
Tel: 0543 355 04 35

Tarih: 3/1/2011 9:54
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati Rapor

[Detaylı Arama]

Duyurular....

Orjinal resmi yeni pencerede açmak için tıklayınızArtik dügün/nisan gibi özel günlerinizin resimlerini sitemizde yayinliyoruz,genis bilgi için TIKLAOrjinal resmi yeni pencerede açmak için tıklayınızVefat & Taziye bölümü yenlilenmistir, buraya gitmek için TIKLA Orjinal resmi yeni pencerede açmak için tıklayınız Yeni açilan köse yazarlar bölümüne katkilariniz bekliyoruz TIKLA Orjinal resmi yeni pencerede açmak için tıklayınızArtik sitemizdeki tüm haberleri direk social medya sayfanizda paylasabilirsiniz, paylasmak istediginiz haberdeki social medya dügmesine tiklamaniz yeterli !

Üye Menu

Hosgeldin
Üye olmak için tıkla

Giris yap

Beni hatırla

Sifre mi kayıp?

Online: 10
Üye: 0
Misafir: 7
Bot: 3

Online:
usMisafirForumlar