24 Saat Yayın Yapacak Sızır FM geliyor...
Yeni Üye
Bilgi
Selamın Aleyküm Öncelikle Sızır'ın Kendi Radyosunu Kurucam ve Bunun İçin Sadece Ortak Arıyorum 24 Saat YAyın Olucak Ve Hiç Bir Program Gerektirmeden Dinleyebileceksiniz...Ayrıca İsteyenler Telefondan da Dinleye Bilecekler...Sadece Ortak Arıyorum ... Bay & bayan Fark Etmes...Eger Ortak Bulursam Daha Geniş Kapsamlı Radyo Hakkında Bilgi Vericem ...Ortak Olmak İsteyenler Msn Yazsınlar Ben Eklerim...

Tarih: 6/7/2011 9:36
Gönderinin PDF formatını çıkar Yazdır Facebook Twitter Google Buzz Linkedin Stumbleupon FriendFeed Del.icio.us Digg Reddit Technorati Rapor

[Detaylı Arama]

Duyurular....

Orjinal resmi yeni pencerede açmak için tıklayınızArtik dügün/nisan gibi özel günlerinizin resimlerini sitemizde yayinliyoruz,genis bilgi için TIKLAOrjinal resmi yeni pencerede açmak için tıklayınızVefat & Taziye bölümü yenlilenmistir, buraya gitmek için TIKLA Orjinal resmi yeni pencerede açmak için tıklayınız Yeni açilan köse yazarlar bölümüne katkilariniz bekliyoruz TIKLA Orjinal resmi yeni pencerede açmak için tıklayınızArtik sitemizdeki tüm haberleri direk social medya sayfanizda paylasabilirsiniz, paylasmak istediginiz haberdeki social medya dügmesine tiklamaniz yeterli !

Üye Menu

Hosgeldin
Üye olmak için tıkla

Giris yap

Beni hatırla

Sifre mi kayıp?

Online: 11
Üye: 0
Misafir: 8
Bot: 3

Online:
usMisafirForumlar